RÀDIO

La ràdio és la meva gran passió i la meva professió des de fa 20 anys. La vaig descobrir en plena adolescència quan el meu poble es va apuntar al boom de les emissores municipals el 1989. Des de llavors no he parat de treballar, primer de manera amateur compaginant els meus estudis a la UAB amb Ràdio Sant Joan i Ràdio Olot i un cop llicenciada en CIÈNCIES DE LA COMUNICACIÓ ja de manera professional a RNE, ONA CATALANA I COM RÀDIO.
Vaig fer les pràctiques de la carrera a RNE-RÀDIO4 i un cop llicenciada vaig cursar un MÀSTER EN RÀDIO a la UNIVERSITAT COMPLUTENSE DE MADRID durant un any i ja em vaig quedar a treballar a RNE 1, primer a Madrid i després a Barcelona. La meva etapa a RNE va ser emocionant, envoltada de professionals amb anys d'experiència vaig aprendre moltíssim. Vaig passar per informatius però de seguida vaig veure que m'agradava molt més l'entreteniment i em vaig passar a programes on vaig fer de tot: Unitat mòbil, reportatges, guions, producció...
El 1997 vaig fitxar per ONA GIRONA, l'emissora embrió d'ONA CATALANA. Allà vaig fer un salt qualitatiu i em vaig convertir en la DIRECTORA dels meus propis programes. A ONA GIRONA vaig dirigir i presentar el magacine del matí durant un parell d'anys, després les tardes i a partir del 2000, des d'ONA BARCELONA, el programa de nit i matinada JOCS DE NIT per la recent estrenada cadena ONA CATALANA. (1997-2002)
El 2003 em vaig incorporar a COM RÀDIO per fer un programa d'estiu i allà em vaig quedar durant 6 anys. Després de fer els migdies i les tardes vaig acabar als matins del cap de setmana dirigint i presentant el magacine SERENDÍPIA durant 4 anys, fins el juliol de 2009.


Si voleu escoltar algunes de les entrevistes que he fet a personatges coneguts cliqueu aquí.
___________________________________________________________________
La radio es mi gran pasión y mi profesión desde hace 15 años. La descubrí en plena adolescencia cuando mi pueblo se apuntó al boom de las emisoras municipales en el año 1989. Desde entonces no he parado de trabajar, primero de forma amateur compaginando mis estudios en la UAB (Universidad Autónoma de Barcelona) con Ràdio Sant Joan y Ràdio Olot, y una vez licenciada en CIENCIAS DE LA COMUNICACIÓN, ya de forma profesional en RNE, ONA CATALANA Y COM RÀDIO.
 
Realicé las prácticas de la carrera  en RNE- Ràdio 4 y una vez lienciada hice un MÁSTER EN RADIO  en la UNIVERSIDAD COMPLUTENSE DE MADRID durante un año y ya me quedé a trabajar en RNE1, primero en Madrid y después en Barcelona. Mi etapa en RNE fue muy emocionante, siempre rodeada de profesionales con muchos años de experiencia, aprendí muchísimo. Pasé por informativos, pero enseguida vi que a mi lo que me gustaba era el entretenimiento y me pasé a programas donde hice de todo: unidad móvil, reportajes, guiones, producción...
 
En el año 1997 fiché por ONA GIRONA, emisora embrión de ONA CATALANA. Allí hice un salto cualitativo y me convertí en directora de mis propios programas. En ONA GIRONA dirigí y presenté el programa magazine matinal durante dos temporadas, después las tardes y en el año 2000, desde ONA BARCELONA el programa de magrugada JOCS DE NIT, para la reciente estrenada cadena ONA CATALANA (1997- 2002).
 
En el año 2003 me incorporé a COM RÀDIO para un programa de verano i allí me quedé 6 años. Después del mediodia y las tardes terminé con las mañanas del fin de semana dirigiendo y presentando SERENDIPIA, durante 4 años, hasta julio de 2009.

Actualmente, tengo una sección de crítica de radio y televisión en Radio Olot y un columna de opinión en Fem Radio Girona. 
 
Para escuchar momentos diferentes del programa SERENDÍPIA (temporada-08-09) y algunas de las entrevistas a personages conocidos click aquí.
_______________________________________________________________________________
 
Comments