CLARA

Clara Sánchez-Castro Bonfill
Sóc periodista i cantautora, sí, totes dues coses. No sabria dir ara mateix quina faig millor. Totes dues són la meva passió i amb totes dues he viscut moments inoblidables. Nascuda a Sant Joan les Fonts (Garrotxa) el 30 de desembre de 1972, de ben petita els meus pares es van adonar que seguia el ritme de la música de la tele picant a la trona amb la cullera de les farinetes. Així va començar la meva relació amb el món del ritme, la música i la comunicació en general. 
La veu és el meu instrument estrella tant per cantar com per fer ràdio, el mitjà de comunicació on he desenvolupat quasi tota la meva carrera periodística. Aquesta sóc jo, un calidoscopi de mil cares i mil colors, els                                                     mateixos que té la meva veu.
 
_______________________________________________________________________________________________________________________
Soy periodista y cantautora, sí, las dos cosas. No sabría decir ahora mismo cuál hago mejor. Las dos son mi pasión y con las dos he vivido momentos inolvidables. Nacida en Sant Joan Les Fonts (Garrotxa) el 30 de diciembre de 1972, de muy pequeñita mis padres se dieron cuenta enseguida que seguía el ritmo de la música de la tele dándole a la sillita con la cucharilla de la papilla. Así empezó mi relación con el mundo del ritmo, la música y la comunicación en general.
La voz es mi instrumento estrella tanto para cantar como para hacer radio, el medio de comunicación dónde he desarrollado casi toda mi carrera periodística. Esta soy yo, un calidoscopio de mil caras y mil colores, los mismos que tiene mi voz.
 
 

Comments