PRESENTADORA D'ESDEVENIMENTS

 Una de les vesants de la meva professió que m'encanta són les presentacions de diferents esdeveniments públics, del tipus que siguin. Al llarg dels 20 anys que porto dedicant-me al periodisme he tingut l'oportunitat de presentar des de la inauguració de l'EIX TRANSVERSAL fins a l'aplec de la Sardana passant per presentacions de llibres i d'actes més institucionals i protocolaris com L'AUDIÈNCIA PÚBLICA ALS NOIS I NOIES DE BARCELONA al Saló de Cent de l'Ajuntament de la Ciutat Comtal (del 2008 al 2015). M'agrada donar un toc personal i proper als actes que condueixo per això m'adapto a cada certàmen, sigui festiu o més seriós, i intento aportar les meves idees a l'equip que organitza l'acte.

Vídeo de YouTube


 
Presentació "viure al poble més" 2013
Algunes presentacions 2017:
 
DIPUTACIÓ DE BARCELONA, VII Jornada de la Xarxa Local de Prevenció de les Drogodependències.
UNIVERSITAT POMPEU FABRA, Jornades de reflexió i intercanvi d'experiències sobre la petita infància, els espais familiars i les escoles bressol municipals de Barcelona.
 AJUNTAMENT DE BCN, Saló de Cent. Audiència Pública als nois i noies de Barcelona 2017. 
FILMOTECA DE CATALUNYA, BCN. Cloenda del programa Aula Mòbil 2017.
CAIXA FÒRUM, BCN. Premis FP Emprèn 2017.
COSMOCAIXA, BCN. Jornada del Consell d'Innovació Pedagògica.
HOSPITAL DEL MAR, BCN. XII Jornada Salut i Voluntariat.
Caixa Forum Barcelona. XX entrega premis FIDEM a la dona emprenedora.
COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA. Jornades sobre Dret Co·lectiu a l'Educació. Ciutat Educadora.
Lluïsos de Gràcia, Bcn. Dia Internacional del Voluntariat. Federació Catalana del Voluntariat Social.

Algunes presentacions 2016:

  AJUNTAMENT DE BCN, Saló de Cent. Audiència Pública als nois i noies de Barcelona 2016. Amb l'alcaldessa Ada Colau.
 AJUNTAMENT DE BCN, Saló dels Cònsols. Presentació de les candidatures al Consell Rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. 
Antic hospital Santa Creu i Sant Pau. Dia Internacional de la Ciutat Educadora.
Caixa Forum Barcelona. XX aniversari Fundació FIDEM i XIX entrega premis FIDEM a la dona emprenedora.
Tradicionàrius, Bcn. Dia Internacional del Voluntariat. Federació Catalana del Voluntariat Social.

Algunes presentacions 2015:

  AJUNTAMENT DE BCN, Saló de Cent. Audiència Pública als nois i noies de Barcelona 2015.
Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Presentació del festival NOVUM. Amb la presència del tinent d'alcalde Jaume Ciurana.
Auditori del campus de POblenou de la UPF. BCn. Presentació de la Jornada Anual de l'Acord Ciutadà. Amb la presència de l'alcalde Xavier Trias.
Convent dels Caputxins de Figueres. Presentació del llibre insitucional " La Maleta de Figueres". Amb la presència de l'alcaldessa Marta Felip.
centre La Cate de Figueres. Presentació de  la II nit de la Dona de Figueres. Amb la presència de l'alcaldessa Marta Felip.
 Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona. Presentació de l'obertura de l'any Muntaner. Amb la presència del conseller Santi Vila.
 Auditori Axa, Bcn. Presentació de la IV Convenció la veu de les Persones grans. Amb la presència de l'alcalde Xavier Trias.
 Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona. Presentació de la Medalla d'Or de la ciutat al mèrit cívic per a l'Hospital del Mar de Bcn. Amb la presència de l'alcalde Xavier Trias.

Algunes presentacions 2014:
 Saló dels Cònsols, Casa LLotja de Mar, BCN. Presentació dels XVII Premis FIDEM. Amb la vicepresidenta Joana Ortega.  
 Auditori del campus de Poblenou, UPF. Presentació de la Jornada Anual de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Amb l'Alcalde de BCN.
 GRAN TEATRE DEL LICEU. Presentació de la II NIT SOLIDÀRIA de l'AECC-CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER. Amb la presidenta del Parlament Núria de Gispert i el conseller Boi Ruíz.
 TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA. Conducció de les primeres jornades Girona Talent.
  AJUNTAMENT DE BCN, Saló de Cent. Audiència Pública als nois i noies de Barcelona 2014. Amb l'alcalde Xavier Trias.
 FACULTATS DE FILOSOFIA I GEOGRAFIA I HISTÒRIA DE LA UB. Presentació i Cloenda de les XIII jornades del PECB.
 GENERALITAT DE CATALUNYA. LLiurament de diplomes de la Tercera promoció de Funcionaris d'Administració Local amb habilitació Estatal. Amb la vicepresidenta Joana Ortega.
 ESPAI BORN, BCN. Presentació del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores.

Algunes presentacions 2013:

26-05-2013: GENERALITAT DE CATALUNYA. III Memorial Cassià Just. Amb la vicepresidenta Joana Ortega.
29-05-2013: AJUNTAMENT DE BCN, Saló de Cent (11:00). Audiència Pública als nois i noies de Barcelona 2013. Amb l'alcalde Xavier Trias.
21-02-2013: GENERALITAT DE CATALUNYA (12:00). Signatura dels convenis "VIURE AL POBLE MÉS". Amb la vicepresidenta JOANA ORTEGA.
 
Algunes presentacions 2012:
29-10-1012: AJUNTAMENT DE BARCELONA ( 19:00). Entrega de la Medalla d'Or de la Ciutat, a títol pòstum, a Heribert Barrera. Amb l'alcalde Xavier Trias i el president Jordi Pujol.
21-7-2012:AVINGUDA DIAGONAL BCN (19:00). Innauguració de la plaça dedicada a Ramon Maria Roca Sastre amb l'alcalde XAVIER TRIAS.
2-7-2012: COSMOCAIXA, BCN ( de 10 a 13:30). Jornades de presentació del PAE ( Programa d'Activitats Escolars 2012-2013)
28-6-2012: CASA LLOTJA DE MAR, BCN (19:00). XV edició dels premis FIDEM a la dona emprenedora.
18-4-2012: BIBLIOTECA SAGRADA FAMÍLIA BCN (18:00). El COMERÇ I LES ESCOLES.
16-4-2012: CASTELL DE MONTJUÏC (13:00). Memorial Democràtic. Acte institucional commemoratiu d'homentage a les víctimes i municipis de Catalunya.
8-3-2012: PALAU DE LA GENERALITAT (10:00). Signatura del programa d'ajuts VIURE AL POBLE MÉS amb la vicepresidenta JOANA ORTEGA.
1-3-2012: AJUNTAMENT DE BARCELONA (19:00). Entrega de la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu al Saló Nàutic de BCN. Amb l'alcalde XAVIER TRIAS.

Algunes presentacions 2011:
 27-10-2011: AJUNTAMENT DE BARCELONA (10:30). Creació del Consell de Governs Locals.
27-10-2011: REIALS DRASSANES DE BCN (21:00). Entrega dels premis BCN LA MILLOR BOTIGA DEL MÓN.
3-10-2011: PALAU DE PEDRALBES (19:00). Entrega de diplomes a la segona promoció de funcionaris d'administració local amb habilitació estatal.
 28 i 29-11-2011 (16:00): FACULTATS DE FILOSOFIA I GEOGRAFIA I HISTÒRIA DE LA UB. Presentació i Cloenda de les XII jornades del PECB "Bcn aprèn, treballa, emprèn".
1-12-2011 (10:00): CAIXA FORUM BCN ( Aula 1). Presentació del Projecte ODISSEU.
____________________________________________________________ 
Una de las vertientes de mi profesión que me encanta son las presentaciones de diferentes acontecimientos públicos, sean del tipo que sean. A lo largo de los 15 años que llevo dedicándome al periodismo he tenido la oportunidad de presentar des de la inauguración del EIX TRANSVERSAL entre Tarragona y Vic, hasta encuentros sardanistas pasando por actos mas institucionales y protocolarios como LA AUDIENCIA PÚBLICA A LOS CHICOS Y CHICAS DE BARCELONA en el Salón de Cent del Ayuntamiento de la Ciudad Condal 2008, 2009, 2010 y 2011 ( http://www.btv.cat/alacarta/player.php?idProgVSD=12588)
o las jornadas ÁGORA PARA DIRECTIVAS organizadas por el Departamento de Trabajo de la Generalitat de Catalunya. Me adapto a cada certamen, sea festivo o más serio, e intento aportar mis ideas al equipo que organiza el acto.
_______________________________________________________
 
Aquí em teniu presentant les X JORNADES DEL PECB a l'Aula Magna de les facultats de Filosofia i Geografia i Història de la UB.  
______________________________________________
 
   Aquí estoy  presentando las  X JORNADAS DEL PECB ( proyecto educativo de la ciudad de Barcelona) en el Aula Magna de la facultad de Filosofía y Geografía e Historia de la UB.
 
Comments