GOOD THINGS

CONCERT-PRESENTACIÓ de moltClara a Girona, Barcelona i Olot (2015/2016)

MÚSICA

Clara estrena disc

La cantant garrotxina Clara va presentar ahir el seu segon disc, moltClara, en un concert que va omplir l’auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona i va tenir alguns moments més propers a la “performance”, com ara les intervencions de Francesc Sánchez Carcassés i Salvador Garcia-Arbós, que com a presentadors atípics van polemitzar sobre l’havanera i van acabar cantant amb ella El meu avi. Acompanyada de Marc Mas (piano), Pedrito Martínez (baix i contrabaix), Enric Canada (bateria) i Jordi Aguilar (guitarra), Clara va interpretar els 12 temes del disc, inclosos La mandra, que va cantar amb la seva filla Maria, i Respira, amb el raper Saiko.

Clara en concert a Olot

CONCERT-PRESENTACIÓ d'Autoretrat  al Teatre Principal d'Olot gener 2012
El 21 de gener de 2012 a les 7 de la tarda quan vaig sortir a l'escenari i vaig veure tot el teatre plè de gom a gom no us puc pas explicar el que vaig sentir... El concert-presentació al Teatre d'Olot em feia una il·lusió especial, el vam preparar a consciència amb tots els músics i tots els extres que hi ha al disc: el violí d'en Xevi Pallàs, la flauta travessera de l'Elisa Planagumà, els cors d'en Jordi Llongarriu, el cor de nens i nenes amb la Maria, la Jana, la Laia, en Pol i en Joel i la col·laboració especial del grup d'havaneres PORT BO.
Res no podia fallar, el meu estimat Pep em va fer una presentació càlida i emotiva i el públic em fa fer sentir com una autèntica estrella. Gràcies a tothom, vaig cantar 2 hores, n'hauria cantat 2 més... 
 
 
 
CONCERT-PRESENTACIÓ A LA SALA B DE LUZ DE GAS
El 26 de gener de 2012 el Club tresC va programar el meu concert-presentació a la sala B de LUZ DE GAS, d'aquesta manera es feia realitat una de les meves grans il·lusions: poder presentar el disc a Barna, amb tots els meus amics d'allà, companys dels diferents MCM on he treballat, col·laboradors de la ràdio... vaja, tothom!!! Va ser una nit fantàstica, amb la gent a tocar, com a mi m'agrada. Una horeta de concert amb tota la banda que se'm va fer curta, francament. També va venir el noi de la Plana, en Pep Poblet, a bufar el seu saxo en una de les cançons, gràcies Pep, ets genial!! I els meus companys de LA QUIMERA a gravar per fer-me un altre MAKING OFF, i en Ximo a fer-me unes fotos estupendes. Abans del concert vaig rebre un ram de roses amb una targeta que em va fer molta il.lusió, la nit no podia començar millor...
 
 
MENCIÓ DE QUALITAT ALS PREMIS RÀDIO ASSOCIACIÓ 2008
 
 Aquí em podeu veure recollint el premi, contenta com unes castanyoles. Vaig fer un discurs més llarg que el de l'Almodóvar quan va recollir l'Oscar... Al fons es veu la meva estimada CARME PARRAS ( la meva mà dreta a la ràdio) i al seu costat del Conseller de Cultura i Mitjans de comunicaciò, JOAN MANUEL TRESSERRAS.
 
 La foto de grup amb tots els premiats d'aquell any amb el president de la Generalitat com a convidat especial. Els premis es van entregar a l'auditori de la TORRE AGBAR de BCN. va ser un dia molt especial per tot l'equip del programa SERENDÍPIA de COM RÀDIO. Programa que dirigia i presentava i pel qual ens van donar la menció de qualitat al millor programa de ràdio.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aquí teniu el vídeo del moment de la recollida del premi.
 

Menció de qualitat a millor programa de ràdio en Català 2008

______________________________________________________________________________
 
PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE SANT JOAN LES FONTS 2008
 
Aquí em podeu veure el dia que vaig fer el PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE SANT JOAN LES FONTS, el meu poble. Un dels dies més emotius i importants de la meva vida, envoltada de la gent que em coneix de sempre i de la meva família.
Va ser el 23 de juny de 2008 als jardins de l'Ajuntament i vaig concebre el pregó com una postal sonora de la meva vida al poble, des de petitona fins ara. Ho vaig preparar com un guió de ràdio, amb talls de veu, músiques i efectes i el Nadal d'aquell mateix any el van passar per l'emissora municipal.
Espero que us agradi !!!!

Pregó de Festa Major. Sant Joan Les Fonts 2008 (1ª part)

Pregó de Festa Major. Sant Joan les Fonts 2008 (2ª part)

 
 
 
 
Comments