VÍDEOS

MAN I FEEL LIKE A WOMAN !

 Durant els actes de celebració dels cinquanta anys de la fundació de Ràdio Olot, vaig intervenir en el concert que es va fer a la Plaça Major d'Olot durant les Festes del Tura 2001. A banda d'interpretar la cançó emblemàtica del cinquantè aniversari de l'emissora, vaig interpretar aquest tema de la Shania Twain, el magnífic tema "Man I fell like a woman".
 
 
 
 

"50 anys al teu costat"

D'aquesta cançó, representativa dels 50 anys de Ràdio Olot, en vaig ser autora de la música i de la lletra. Un tema musical que va tenir una gran acollida per a tots els oïdors de l'emissora que varen acabar cantant-la tots. La lletra és la pròpia vida que va passant al costat d'un transistor. Els arranjaments són de Jaime Catalan (guitarrista entre d'altres de Miguel Bosé) i la gravació del tema es va fer als estudis Betowen de Barcelona. Aquí però, la interpretació és en rigoròs directe.
 ______________________________________________________________________________
 
Aquests quatre vídeos domèstics són enregistrats al llarg de la meva aportació al sopar que es va fer a Calella de Palafrugell a la taverna "La bella Lola" aquest mes de setembre. M'acompanya al piano el mestre Antoni Mas. Com veieu la veu i la música són en directe, sense amplificació i en un ambient molt familiar. Aquesta actuació es va fer durant el fantàstic recital de música de taverna que va fer en aquest marc incomparable a càrrec dels "Trefins".
 

Aquellas pequeñas cosas

SOMOS NOVIOS

 
 

Usted

La gavina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_______________________________________________________________________________
 PRESÉNTACIÓ DEL LLIBRE "CHICO BUSCA CHICA" de Esther Monleon
 El març del 2008 vaig ser l'encarregada de presentar el darrer llibre de l'Esther Monleon. En aquella ocasió i sempre en rigoròs directe, acompanyada del guitarrista Ivan Lagarto, vaig interpretar una sèrie de temes dels que us en poso un que em sembla representatiu.

PIENSA EN MI

Comments