CANTAUTORA I LLETRISTA

 

 Cantar ho és tot per a mi. Un do que vaig heretar de la meva estimada iaia Clara i que he treballat al llarg de tota la meva vida fins a dia d'avui.
Canto des que tinc us de raó, la música m'ha abduït i forma part de la meva vida en tota la seva dimensió. Ritme, memòria musical, coordinació, afinació... M'han servit molt a la ràdio!!!
He estudiat solfeig i piano al CONSERVATORI ISAAC ALBÈNIZ de Girona, cant modern a la ESCUELA DE MÚSICA CREATIVA de MADRID i també a Barcelona amb el professor del TALLER DE MÚSICS, Xavi Garriga. Sóc membre del SINDICAT DE MÚSICS DE CATALUNYA ( MUSICAT), de L'SGAE i de l'AIE. 
Vaig formar duet professional durant 4 anys amb el pianista JOAN FIGUERAS (Nito Figueras) interpretant estàndards de Jazz, soul, boleros... 7 anys fent tàndem amb el guitarrista JOAN ELOI VILA, i actualment amb el pianista i compositor Antoni Mas.
La meva faceta com a cantant i lletrista sempre m'ha acompanyat a tots els programes de ràdio que he dirigit i presentat, sempre cantant en directe els temes musicals.
 
El 2012 vaig editar el meu primer disc com a cantautora, AUTORETRATun treball intimista dirigit pel mestre ANTONI MAS BOU. 

L'octubre de 2015 he publicat el meu segon disc, moltClara , 12 temes originals sota la batuta del pianista i compositor Marc Mas. 

Actualment estic immersa en la gravació del meu tercer disc, "l'Altra cara de l'Havanera", el primer dedicat a aquest gènere. 16 temes, 9 d'originals i 7 versions, arranjats per Marc Mas per quartet de corda, piano i contrabaix. He fet tàndem amb els dos grans mestres de l'havanera, Josep Bastons i Antoni Mas.

moltClara, la periodista que escriu cançons


 

Clara i Miquel Abras- l'Amor Líquid ( videoclip oficial)

 

Clara - Respira ( videoclip oficial)


_______________________________________________________________
___________________________________________
Cantar lo es todo para mi. Un don que heredé de mi querida abuela Clara y que he ido trabajando a lo largo de toda mi vida hasta hoy.
Canto desde que tengo uso de razón, la música me ha abducido y forma parte de mi vida en toda su dimensión. Ritmo, memoria musical, coordinación, afinación... ¡¡¡ me han servido de mucho en la radio !!!
He estudiado solfeo y piano en el CONSERVATORIO ISAAC ALBÉNIZ de Girona, canto moderno en la ESCUELA DE MÚSICA CREATIVA de MADRID y también en Barcelona con el profesor de el TALLER DE MÚSICS, Xavi Garriga. Soy miembro del SINDICAT DE MÚSICS DE CATALUNYA (MUSICAT) y también de la SGAE.
Formé duo musical durante 4 años con el pianista JOAN FIGUERAS (Nito Figueras) interpretando standards de jazz, soul, boleros.... 7 años haciendo tándem con el guitarrista JOAN ELOI VILA, y actualmente con el pianista y compositor ANTONI MAS.
Mi faceta como cantante y letrista siempre me ha acompañado en todos los programas de radio que he dirigido y presentado, siempre cantando en directo los temas musicales.
En 2012 edité mi primer disco como cantautora, AUTORETRAT, dirigido por el maestro ANTONI MAS BOU.
En octubre de 2015 he publicado mi segundo disco, moltClara ( Temps Record 2015)  12 temas originales con arreglos del compositor Marc Mas.

Actualmente estoy inmersa en la grabación de mi tercer disco, "l'Altra cara de l'Havanera", el primero dedicado a este género. 16 temas, 9 originales y 7 versiones, con arreglos de Marc Mas para cuarteto de cuerda, piano y contrabajo. He hecho tándem con los dos grandes maestros de la habanera, Josep Bastons y Antoni Mas.
____________________________________________________________________________________________________________
 
 En l'apartat d'ÀUDIOS, podreu escoltar algunes d'aquestes cançons interpretades en directe al programa SERENDÍPIA de COM RÀDIO acompanyada d'en JOAN ELOI VILA.
 
En el apartado de AUDIOS, podréis escuchar algunas de estas canciones interpretadas en directo en el programa SERENDÍPIA de COM RÀDIO, acompañada de JOAN ELOI VILA.
 
 

Subpàgines (1): VÍDEOS
Comments